Projecte Fes-te donant

El Projecte Fes-te donant és un projecte desenvolupat conjuntament amb l’Institut Ernest Lluch i Martín, la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit i el Banc de Sang i Teixits del Baix Penedès. L’objectiu del CFA Dolors Paul és treballar conjuntament amb les tres institucions en l’organització i la implementació d’una campanya de donació de sang que tindrà lloc a l’edifici del Complex Cultural de Cunit el dia 30 de març de 2017.

Amb aquesta voluntat, l’alumnat del curs de Graduat en Educació Secundària dels dos nivells treballarà des dels diferents àmbits curriculars en el disseny i desenvolupament de la campanya de donació. Així doncs, durant el segon trimestre del curs 2016-2017 es durà a terme la planificació i seguiment de la campanya de comunicació de la jornada de donació programada per a finals de març. A més, es realitzaran diferents activitats vinculades amb el coneixement i la investigació científica de la sang i l’aparell circulatori. D’altra banda, també es gestionarà l’atenció i recepció dels donants el mateix dia de la campanya.

Agenda d’activitats (en construcció)

  • Sessió formativa, a càrrec del Banc de sang i teixits: el 23 de gener, a les 9 i a les 11.30 hores al Complex Cultural.
  • Visita al Banc de Sang: el 23 de febrer, a les 9 hores.
  • CAMPANYA DE DONACIÓ DE SANG: el 30 de març, entre les 9 i les 21 hores al Complex Cultural.

 

donar_sang_logoEFDPlogo insti 15   marta-mata-cunit